POSLOVNE POLITIKE


POLITIKA KVALITETE

Centar za dizajn i promidžbu d.o.o. predstavlja tvrtku s jasno definiranim ciljevima razvoja, a odrednice razvoja neupitno potvrđuju da se poslovodstvo tvrtke opredijelilo i stavilo kvalitetu svog proizvodnog i uslužnog programa na prvo mjesto.

Cilj poslovanja tvrtke je pružanje usluga prema zahtjevima tržišta, primjenjivih propisa, optimalnih troškova i stvaranja dobiti. Time želimo osigurati povjerenje naših kupaca, konkurentnost na tržištu, razvoj poduzeća i socijalnu sigurnost naših djelatnika. Ostvarenje ovih ciljeva temelji se na politici kvalitete koja je nedjeljivi dio poslovne politike i strategije tvrtke.


POLITIKA CIJENA

Od početka poslovanja, tvrtka centar za dizajn i promidžbu d.o.o. u okviru svojih poslovnih politika, jasno je definirala politiku tržišta i cijena, u kojoj centralno mjesto zauzimaju potrebe i zadovoljenje potreba kupaca te kao krajnji rezultat zadovoljni kupci.

Prioritetne aktivnosti u okviru djelatnosti tvrtke su dizajn i priprema za print, na što se nadovezuje marketing, promidžba, prepoznatljivost i brand. Stoga, svakom pojedinom zahtjevu kupca prilazimo kao zasebnom i individualnom projektu, a cijena izrade se formira na upit.


POLITIKA ISPORUKE

Način i mjesto isporuke robe zavise o paritetu koji je unaprijed dogovoren.

Ako je dogovoren paritet isporuke Franco kupac, robu isporučujemo našom dostavom ili brzom poštom. Roba koja se isporučuje brzom poštom, isporučuje se na rizik i teret kupca. Stoga je prilikom prijema robe potrebno pregledati, je li roba stigla u redu i bez vidljivih oštećenja na pakovanju, jer naknadnu reklamaciju obično dostavljač ne prihvaća.

U slučaju kada je dogovoren paritet isporuke Franco skladište dobavljača, kupac osobno preuzima robu na našem skladištu uz prethodnu najavu dolaska – kontakt mob. 099 55 77 000 Vlado, jer distribucijsko skladište radi isključivo prema potrebi.

Lokacija za preuzimanje robe je Zagrebačka avenija 92, Centar "Zagrebačka"